Push Monkey - Safari Push Notifications for Desktop

Anul trecut pe 22 octombrie Apple lansa OSX Mavericks, un nou sistem de operare.

Unul din beneficiile noi pe care le aducea Mavericks era posibilitatea unui utilizator de a primi notificari tip push pe desktop nu doar de la aplicatiile instalate, ci si de la site-uri web care implementau aceasta tehnologie.  Ni s-a parut o idee foarte buna si o alternativa eleganta la RSS, cel putin pentru utilizatorii Mac.

Astazi, moWOW a lansat Push Monkey, un nou plugin si serviciu pentru site-urile ce folosesc WordPress care permite trimiterea acestor notificari cititorilor care se “aboneaza”.

Plugin-ul ofera posibilitatea de a trimite automat notificari atunci cand publicati, trimiterea unei notificari custom, filtrare dupa categorii si anularea trimiterii unei notificari.  Push Monkey va afisa de asemenea direct in dashboard-ul WordPress statistici legate de abonati si notificarile trimise.

Acest sistem de distributie/abonare este unul foarte atractiv si util, pentru ambele “tabere” si lucram deja la optiuni noi pentru o mai mare personalizare si pentru reducerea riscului de a deveni spam.

Descarca plugin-ul Push Monkey pentru WordPress